Vijf Meihal domein van rolstoelbasketballers

Aanstaande zaterdag is de Vijf Meihal het domein van de rolstoelbasketballers. BS Leiden heeft sinds het begin van het nieuwe seizoen een eigen ‘rollersteam’. Deze ploeg speelt in de zogenoemde Toernooidivisie C en houdt ieder seizoen een toernooidag met voor elk team twee wedstrijden. BS Leiden staat momenteel op de derde plaats en is aan de beurt om als gastheer te fungeren. De negen andere deelnemende ploegen komen uit het hele land. De Leidse toernooidag biedt een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met rolstoelbasketball. De toegang is gratis en de eerste wedstrijd start om 11.00 uur. BS leiden gaat de strijd aan om 13.30 en de laatste wedstrijden, op twee velden, starten om 16.00 uur.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×