Foto: Jacqueline Borg.

Knutselen tijdens Voorjaarsvakantie in Rijksmuseum van Oudheden

Tijdens de voorjaarsvakantie, die aanstaande zaterdag begint, is er in het Rijksmuseum van Oudheden van alles te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen aan de gezellige knutseltafels in de Tempelzaal van alles maken, zoals een fotolijstje, of een onderzetter van mozaïeksteentjes, een theeglas beschilderen of een theelichtje kleien. Voor de ‘grotere kinderen’ is de bijzonder mooie Etrusken-tentoonstelling te zien, wordt er een speciale museumwandeling en een lezing gehouden. Tijdens de voorjaarsvakantie is het museum dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur; de toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Meer info: www.rmo.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×