Langs het beeld van Joop Zoetemelk bij de brug in Rijpwetering, foto: Jan Houtman.

Tot 10 maart inschrijven voor Joop Zoetemelk Classic

De Joop Zoetemelk Classic verwacht dit jaar een record aantal deelnemers. Het aantal voorinschrijvingen is nu al meer dan 1500, een kwart hoger dan verleden jaar dezelfde tijd. Vorig jaar maakten meer dan 4000 toerfietsers hun ronde door het Groene Hart met start en finish bij Swift in Leiden. Bij de aanstaande editie van 17 maart zijn een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Zo wordt van iedere deelnemer een filmpje gemaakt, dat later te bekijken is op www.MySports.tv  en waarbij men het eigen routeprofiel kan bekijken. Ook nieuw is de toevoeging van een 100 km route, naast de bekende routes met afstanden van 150, 75 en 50 km en de 25 km Fiets-en-Geniet-route. Inschrijving kan tot 10 maart via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl  

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×