Foto: PR.

Fit de lente in met Leiden Road Runners Club

Onder het motto: ‘Start to Run’ start de Leiden Road Runners Club (LRRC) zaterdag 10 maart een nieuwe cursus, in samenwerking met de Hardloopwinkel. ‘Start to Run’ is een landelijk programma van de Atletiekunie, met als doel beginnende lopers te stimuleren en op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met lopen in de eigen omgeving. LRRC geeft trainingen op zes zaterdagochtenden in in Polderpark Cronesteyn door gekwalificeerde trainers. Hierbij komen zowel theorie als praktijkoefeningen aan de orde en zijn de deelnemers na zes weken in staat om drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Extra is een trainingsschema voor de MP-3speler met lekkere loopmuziek en begeleiding van Renate Wennemars. Dit is alleen te bestellen bij inschrijving aan de cursus.
Meer info: www.starttorun.nl  en www.lrrc.nl  

Advertentie

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×