'Maanvirus', foto: Phile Deprez.

MAX speelt spannende familiedetective in Leidse Schouwburg

Toneelgezelschap MAX brengt op zondag 11 maart de magische familievoorstelling ‘Maanvirus’ in de Leidse Schouwburg. Deze spannende detective is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar en gaat over drie zussen, die een geheimzinnige moord proberen op te lossen. Regisseuse Moniek Merkx: “De spelers vertellen op een grappige manier een wonderlijk verhaal. Ze verplaatsen zich door tijd en ruimte en laten geheimzinnige stemmen uit het verleden klinken. Het is een grillige, associatieve manier van verbindingen maken. Kinderen maken minder onderscheid tussen werkelijkheid en fantasie, tussen logisch en magisch denken. Die speelse complexiteit vind ik aantrekkelijk.”

De voorstelling begint om 14.30 uur. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.stadspodia.nl  

Meer info over de voorstelling met hoorspel en magisch ABC: www.boekieboekie.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×