Leidenaar wil PvdA leiden

Tijdens het al geplande politiek café dat de PvdA Leiden organiseert over integratie, aanstaande dinsdagavond met Ahmed Marcouch, zal de partij ook verantwoording afleggen over gebeurtenissen omtrent het vertrek van Job Cohen. Dat gebeurt door een andere Leidenaar, PvdA Tweede Kamerlid Diederik Samsom die zelf ook in de race is om het stokje van Cohen over te nemen. Overigens net als Ronald Plasterk die van 1982 t/m 1984 op het Leidse pluche zat als gemeenteraadslid.

Het politiek café wordt dinsdag 28 februari gehouden in café-restaurant De Grote Beer en begint om 20.00 uur. Tot 21.30 uur wordt er gesproken over integratie, aansluitend komt Diederik Samsom spreken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×