Happietaria: Nog een week eten voor het goede doel

Geitenkaas in bladerdeeg, een Indiase curry, warme appeltaart met slagroom, en nog veel meer… tot en met zaterdag 3 maart kan er gegeten worden bij Happietaria Leiden. Het door studenten gerunde restaurant zamelt drie weken lang geld in voor het Pithora Block. Dit gebied maakt deel uit van Chhattisgarh, een van de armste deelstaten van India. Ondervoeding bij kinderen en sterfte onder vrouwen is hier hoog. Omdat er gewoon te weinig te eten is, maar ook omdat de landbouw bijna niets oplevert. Ook de traditionele bevallingspraktijken zijn debet aan het hoge sterftecijfer.

Happietaria Leiden hoopt in totaal 30.000 euro in te zamelen voor het goede doel. Halverwege de drie weken dat het restaurant open is stond de teller op 6.000 euro. Er kan dus nog wel wat bij. Reserveren kan via de site van Happietaria Leiden. He restaurant is elke dag open en zit in het oude pand van de sociale dienst aan de Langebrug 60. Niet eten, maar wel steunen kan ook: banknummer 3936.11.914 t.n.v. Happietaria Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×