PvdA-kandidaten gaan de strijd aan in Leiden

In het Leidse Volkshuis gaan op vrijdagavond 9 maart vier van de vijf kandidaten voor het PvdA-partijleiderschap de strijd met elkaar aan. Nebahat Albayrak , Martijn van Dam, Ronald Plasterk en Diederik Samsom kruisen dan de degens. De vijfde kandidaat, Lutz Jacobi, kan wegens andere verplichtingen niet naar Leiden komen. De PvdA leden bepalen wie de nieuwe politiek leider van hun partij wordt. Het Partijbestuur heeft daarvoor een ledenraadpleging uitgeschreven.

De ledenraadpleging wordt geopend op woensdag 7 maart en sluit op woensdag 14 maart om 12.00 uur. Alle leden ontvangen een stembiljet waarmee zij via internet of per post kunnen stemmen. Tot 14 maart gaan de kandidaten met elkaar de strijd aan. Dat gebeurt in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en nu ook in Leiden

Tijdstip: Vrijdag 9 maart as om 21:00 uur. Inloop 20:30 uur.
Locatie: Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A Leiden.
Debatleider: Ruud Koole, oud partijvoorzitter en hoogleraar Politicologie in Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×