Informatieavond financiële bijdrage mantelzorgers

In 2007 heeft toenmalig staatssecretaris Jet Bussemakers, het mantelzorgcompliment ingesteld. Dit is een bedrag voor mantelzorgers, als blijk van waardering voor al het werk dat zij voor hun hulpbehoevende naaste verzetten. Veel mantelzorgers zijn niet of niet goed met deze regeling bekend en weten niet hoe zij het compliment aan kunnen vragen. Op woensdag 14 maart verzorgt Activite een informatieavond over dit onderwerp. De mantelzorgconsulenten van Bureau Informele Zorg leggen de aanwezigen dan stap voor stap uit wat het compliment voor 2012 inhoudt en hoe zij er voor in aanmerking kunnen komen. De avond vindt plaats in OCL het Waterland aan Boerhavelaan 345 en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan tot woensdag via www.activite.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×