Rector Magnificus Universiteit Leiden vertrekt volgend jaar

Rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden Paul van der Heijden neemt bij de volgende dies natalis – de verjaardag van de universiteit – op 8 februari 2013 afscheid. Van der Heijden wil na 11 jaar in het universitair bestuur gebruik maken van een sabbatical en zal zich ook weer meer gaan wijden aan zijn vakgebied, internationaal arbeidsrecht. Van der Heijden blijft als hoogleraar verbonden aan de Universiteit Leiden.

Van der Heijden is op het moment van zijn vertrek in 2013 zes jaar rector/voorzitter van de Universiteit Leiden geweest. Daarvoor was hij vijf jaar rector magnificus van de Universiteit van Amsterdam. De Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden is gestart met de procedure voor de opvolging van Van der Heijden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×