‘Roze families’ welkom bij speciale themadag COC Leiden

Het COC in leiden organiseert op zondag 18 maart een speciale themadag voor ‘roze families’. Onder de titel ‘Rainbow Families’ kunnen gezinnen met twee pappa’s of twee mamma’s ervaringen met elkaar uitwisselen. Na een gezellige lunch komen de juridische, sociale en medische aspecten van homoseksueel en lesbisch ouderschap en wensouderschap aan de orde. Voorzitter van het COC Leiden, Julie van Schravendijk, zal de aanwezigen door het programma loodsen en Wilma Eusman belicht de juridische kant. Ook het Fiom Leiden en het Medisch Centrum Kinderwens zijn aanwezig. Voor kinderen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

De deur van het COC-pand aan de Langegracht 65 gaat open om 12.30 uur. Voor de lunch wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel. Aanmelden kan per e-mail via horeca@cocleiden.nl , (071) 522 06 40 (COC Leiden) of (088) 126 49 40 (Fiom).

Meer info op www.cocleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×