Matthaus Passion in Pieterskerk

Ook dit jaar klinkt in de Pieterskerk op Witte Donderdag en Goede Vrijdag de Matthaus Passion. Voor deze uitvoeringen werkt het Bachkoor Holland samen met het Concertgebouw Kamerorkest en diverse internationaal bekende solisten. De Matthaus Passion is in de periode 1727 t/m 1736 gecomponeerd door JS Bach en verteld op magistrale muzikale wijze het Lijdensverhaal van Jezus Christus tussen het Laatste Avondmaal en de Kruisiging. De teksten zijn ontleend aan het Evangelie volgens Mattheüs.

Op donderdag 5 april begint de uitvoering om 19.15 uur en op vrijdag 6 april om 11.15 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bachkoorholland.nl/toegangskaarten

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×