Foto: PR.

18e jaarlijkse Internationale Hondententoonstelling van start

KynologenVereniging Rijnland organiseert voor de 18e keer een grote, internationale hondenshow in het Plantarium gebouw in Hazerswoude-dorp. Ruim 1900 honden worden dat weekend gekeurd op schoonheid, gedrag en loopwerk door keurmeesters uit Nederland, Noorwegen, Duitsland, Tsjechië, Slowakije en België. Ook de deelnemers komen uit diverse landen en er zullen meer dan 200 verschillende rassen te bewonderen zijn. Er is een infostand voor mensen, die opzoek zijn naar de ideale gezinshond, of die meer willen weten over bepaalde rassen en diverse stands met allerlei benodigdheden voor de hond. 

Wie entreekaarten download op de website van het KV Rijnland, krijgt € 2,- korting op de entree. Op de website is ook meer informatie te vinden: www.KVRijnland.nl. De show wordt gehouden op 17 en 18 maart aanstaande.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×