Argentijnse Tango voor 60+

Jessica Bijvoet, tangodanseres en eigenaresse van Libertango in Leiden, start met een nieuw project: Argentijnse tango voor 60+. In het land van de tango, Argentinië, dansen de mensen ongeacht hun leeftijd, maar in Nederland is dat minder vanzelfsprekend. Ouderen die graag willen dansen kunnen zonder enige schroom terecht bij Libertango om kennis te maken met deze mooie, gepassioneerde dans. Bijvoet start met een korte introductiecursus in de middaguren met aansluitend ‘tangocafé’, waar men de geleerde pasjes in praktijk kan brengen of gewoon nog even gezellig na kan praten. Speciale kleding is niet nodig, wel een danspartner.

De cursus bestaat uit vijf lessen van 75 minuten en start op dinsdag 13 maart om 15.00 uur.
Libertango bevindt zich in de Breestraat boven restaurant ‘Koetjes en Kalfjes’.

Meer info: www.libertango.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×