Burgemeester van Katwijk opent expo Leidsche Mondialen

Gisteravond werd onder grote belangstelling de groepstentoonstelling van de Leidsche Mondialen geopend in het gemeentehuis van Katwijk. Na een korte introductie door oprichter van deze kunstenaarsgroep, Dick Bakhuizen van den Brink, nam burgemeester Jos Wienen het woord en schetste op amusante manier de verbondenheid tussen Katwijk en Leiden in heden en verleden. Wienen heette de bonte kunstenaarsgroep, die voor de tweede maal in het gemeentehuis exposeert, van harte welkom en zei te hopen, dat er in de toekomst nog vaker op deze mooie locatie aan zee geëxposeerd zou worden. De tentoonstelling is geopend op werkdagen en loopt tot en met 13 april. Emile van Aelst maakte een fotorondje.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×