Ruim 96% weggebruikers houdt zich aan snelheid verdiepte wegligging A4

Ruim 96% van de weggebruikers heeft zich gisteren op de verdiepte wegligging in de A4 aan de snelheidslimiet van 80 km/u gehouden. Van de 11763 passanten zijn er 543 op de foto gezet. Zij kunnen binnenkort een bekeuring verwachten van het CJIB. De politie controleert dagelijks op de A4 op de snelheidslimiet van 80 km/u die geldt in de verdiepte wegligging van de A4 tussen Burgerveen en Leiden. De zes smallere rijstroken, het verdiept rijden en de aanwezige barrier die de twee rijstromen scheidt, vragen om de volledige aandacht van de bestuurder en aanpassing van de snelheid. Voor de veiligheid in het verkeer is het belangrijk dat er daarom niet harder dan 80 km/u wordt gereden. De politie zal daarom regelmatig op dit traject blijven controleren.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×