Feestelijke opening Herinneringsmuseum bij WMV

Op 17 maart om 14.00 uur opent Woonzorgcentrum (WZC) Rustenborch bij Zorggroep WWZ-Mariënstaete-Valent (WMV) in Oegstgeest haar ‘Herinneringsmuseum’. De opening wordt gehouden tijdens de ‘Open Dag van de Zorg’. Onder begeleiding van een toneelgroep en alles in de sfeer van de jaren ‘30, verrichten Burgemeester E.M. Timmers- van Klink, prof. Dr. H.M. Beckers en bewoonster mevrouw Hillenius-Ginjaar, gezamenlijk de opening. Bewoners en bezoekers kunnen samen oude herinneringen ophalen, elkaar ontmoeten en voorwerpen bewonderen uit voorbije jaren. Na de feestelijke opening is het museum dagelijks te bezoeken tussen 13.30 en 16.00 uur in de entreehal van WZC Rustenborch aan de Apollolaan 384 in Oegstgeest.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×