Open Dag Topaz biedt uitgebreid programma

Op 17 maart is verpleeg- en behandelcentrum Topaz Overrhyn aan de Willem de Zwijgerlaan tussen 11.00 en 15.00 uur geopend voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorgsector. De dag wordt georganiseerd in het kader van de landelijke ‘Open Dag van Zorg en Welzijn’ en biedt een uitgebreid programma zoals: Gezondheids-checks, interactief fietsen door Leiden, workshops, speeddaten met zorgprofessionals, een banen- en vrijwilligersmarkt en rondleidingen. Voor de kinderen is een echte poppendokter aanwezig, die meegebrachte knuffels en poppen onderzoekt. Er worden diverse workshops gegeven en tijdens een rondleiding kunnen bezoekers ook kennismaken met Ontmoetingscentrum Dementie Plus. Dit is een nieuw trefpunt voor thuiswonende mensen met matige tot gevorderde dementie, die niet meer terecht kunnen in een regulier ontmoetingscentrum. Meer info: www.topaz.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×