Alweer autobrand in Meerburg

Afgelopen nacht, rond 01.15, was het weer eens raak in de wijk Meerburg en ging een busje in vlammen op. Het busje stond geparkeerd aan de Meerburgerstraat. De brandweer was snel ter plaatse en borg ook nog een gasfles veiligheidshalve op, die in het busje stond. Ook een andere auto liep schade op, maar de eigenaar kon deze nog snel wegrijden van de brandhaard. Het busje kan als verloren beschouwd worden. In de wijk zijn de laatste tijd al meerdere keren auto’s in brand gestoken. De politie onderzoekt de zaak en vraagt mogelijke getuigen, of mensen die meer informatie hebben, contact op te nemen via 0900-8844, of met Meld Misdaad Anoniem.
(Foto: www.districht16.nl C. van der Star.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×