Inloopbijeenkomst onderhoud N445

Van 12 april tot en met 16 juli voert de provincie groot onderhoud uit aan de N445 tussen Leiden en Roelofarendsveen. Komende woensdag kunnen belangstellenden tussen 17.30 en 20.30 uur voor meer informatie binnenlopen bij de Vergulde Vos aan Koppoellaan 22 in Rijpwetering. Daar liggen tekeningen van de omleidingen en afsluitingen. Ook zijn er medewerkers van de provincie aanwezig, om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.
De weg krijgt onder meer nieuw en stiller asfalt. Ook vervangt de provincie de brug in de Rode Polder. Er verdwijnen verschillende parkeerplaatsen langs de weg en bomen en struiken worden gesnoeid.

Om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken, voert de provincie het werk voornamelijk ’s nachts en tijdens een aantal weekenden uit. Toch is enige overlast niet te vermijden. Zo krijgen weggebruikers tijdens de werkzaamheden te maken met omleidingen en tijdelijke afsluitingen.

Op www.zuid-holland.nl/n445  is actuele informatie over de werkzaamheden te vinden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×