Kunstfestival ‘Tik van de Molen 2012’ gaat niet door

Gisteren maakte de organisatie van Kunstfestival Tik van de Molen bekend, dat er dit jaar geen tweede editie komt. “Het is een flinke teleurstelling dat het dit jaar niet gaat lukken. Na intensief beraad hebben we geconcludeerd teveel concessies te moeten doen aan de beleving van het festival: in de polders diverse boeiende en professioneel opgezette voorstellingen bijwonen onder de wieken van meerdere, prachtige molens. Aan het enthousiasme van de molenaars en de kunstopleidingen en vele mensen in het gebied heeft het zeker niet gelegen. Het is echter niet gelukt om voldoende fondsen en bedrijven opnieuw warm te krijgen voor financiële ondersteuning”, aldus de festivalorganisatie. “De komende periode zullen we bekijken óf en zo ja hóe er in 2013 mogelijk een Tik van de Molen kan komen.”

In de radioshows ‘Radio laat je Leiden’ van PS|theater en Peen en Ui gaat dit item wel gewoon door, meer info: www.radiolaatjeleiden.nl  

Cultuur Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×