Bijzondere ‘reis door kinderbrein’ bij Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden, Pabo Thomas More en ‘2KNOWHOW’ organiseren aanstaande donderdag het symposium ‘Brein en Talent in Actie’. Het symposium vormt de afsluiting van een tweejarig project rondom de onderwerpen ‘Leren & het brein’ en het ‘(h)erkennen van verschillen’. Van tegenwoordige leerkrachten wordt gevraagd dat zij passend onderwijs kunnen aanbieden. Daardoor neemt het belang van de kennis over hoe kinderen leren toe. Tijdens de dag loopt het thema reizen als rode draad door het programma. Deelnemers beleven van alles, maken foto’s, gaan verbindingen aan, delen ervaringen en dat alles op een breinvriendelijke wijze. Naast een aantal inspirerende workshops zijn er lezingen van Prof. dr. Jan de Lange verbonden aan de Universiteit van Utrecht (Leren en het Brein) en lectoren Annemieke Mol Lous en Dieuwke Hovinga van Hogeschool Leiden (Aandacht voor talent). Filosoof, hoogleraar, tv-presentator en kinderboekenschrijver Bas Haring sluit de dag af met een lezing over zijn visie op het leren van de toekomst.

Tijd: 9.30 – 16.30 uur Locatie: Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, Leiden
Prijs: € 95,- (inclusief lunch/koffie/thee/borrel)
Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u op www.hsleiden.nl/brein-en-talent-in-actie  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×