Foto gemaakt door Maarten, deelnemer van Atelier 071. Een boekje met het werk van diverse deelnemers is te koop tijdens de Fotodag.

Fotodag tijdens Autismeweek in Kinderrechtenhuis

Atelier 071 organiseert aanstaande zaterdag, in het kader van de nationale Autismeweek,  een fotowedstrijd voor alle bezoekers en een open workshop voor jongeren met autisme in het Kinderrechtenhuis aan de Hooglandse Kerkgracht. Deelname is gratis en men kan terecht tussen 11.00 en 16.00 uur. Elsbeth Klink van Atelier 071 meldt enthousiast: “Tijdens de Fotodag op 31 maart kunnen alle bezoekers meedoen met onze deelnemers en een foto maken in het Kinderrechtenhuis, gevestigd in het voormalige weeshuis. Voor deelname aan de fotowedstrijd kan men van Atelier 071 een camera lenen. De gemaakte foto wordt meteen afgedrukt en doet mee aan de fotowedstrijd. Jongeren met autisme kunnen die dag kennismaken met stop-motion.” Tijdens de Fotodag is er een foto-expositie van de deelnemers van Atelier 071 te zien, waarbij het bijzondere perspectief van de deelnemers opvalt. Meer info: www.atelier071.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×