De Award winnaars voor 2011, foto: PR.

KiKa viert 10-jarig bestaan in Corpus

Afgelopen donderdag vierde KiKa (kinderkankerfonds) haar 10-jarig bestaan met een bijzonder diner en veiling in Corpus. Bedrijven en particulieren kochten dinerplaatsen en Mark Grol, directeur en veilingmeester bij Sotheby‚Äôs Parijs, bracht de kunstobjecten onder de hamer. Tien (ex)patientjes schilderden een kunstwerk en diverse bekende Nederlanders leverden artistieke bijdragen. Naast het diner en de veiling vond er nog een verrassingfeestje plaats met speciale gasten, waaronder Mart Smeets, die kritische vragen stelde aan oncoloog en onderzoeker Rob Pieters. Er werden drie KiKa Awards uitgereikt aan personen of bedrijven die KiKa al jaren een warm hart toedragen. De Award winnaars voor 2011 zijn: Xandra Brood, Bart Tishauser en Roel van Driel.
Meer info: www.kika.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×