Originele naam gezocht voor bezoekerscentrum Dunea

Dunea bouwt een nieuw bezoekerscentrum in Meijendel en is op zoek naar een originele naam. Daarom heeft het drinkwaterbedrijf een wedstrijd uitgeschreven. Tot zondag 22 april kunnen creatievellingen één idee insturen via www.dunea.nl  De naam moet iets te maken hebben met water en duinen! Dunea kiest uit de inzendingen een top drie, waarop het publiek zijn stem kan uitbrengen. De winnaar krijgt een VIP uitnodiging aangeboden voor de opening van het nieuwe bezoekerscentrum én een exclusieve duinexcursie voor drie personen. De feestelijke opening van het nieuwe centrum vindt plaats op 15 september tijdens de jaarlijkse Natuurfeestdag in Meijendel.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×