‘ZZPowerevent’ voor ondernemende ZZP’ers

Voor de tweede keer op rij wordt het ‘ZZPowerevent’ gehouden, georganiseerd door Gemeente Leiden, Myler en Kwik Events. Onder voorzitterschap van wethouder Robert Strijk komen verschillende sprekers aan bod, die hun ervaringen delen met de aanwezigen. “Juist nu zijn er kansen voor ZZP’ers om te groeien en dan niet in personeel maar door samenwerking en door kennis en expertise te delen”, zegt Bastiaan de Roo, directeur van de Kamer van Koophandel Leiden. Naast De Roo houden Esther Raats-Coster, voorzitter van PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers), en creatieveling Willem Stortelder, een ‘key note’. Tijdens de leerzame middag wordt ook de ‘Beste ZZP’er van het jaar’ gekozen.

‘ZZPower 2.0’ vindt plaats in het ROC gebouw aan het Bètaplein op vrijdagmiddag 20 april van 12.30 tot 18.30 uur.
De Kosten bedragen € 69; aanmelden kan via: www.zzpowerevent.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×