Brandstichtingen verontrusten bewoners Haaswijk

Na de reeks autobranden van de laatste tijd werden bewoners van Haaswijk afgelopen nacht opgeschrikt door twee branden in hun buurt, waarbij twee containers en een boom in lichter laaien stonden. De eerste melding kwam binnen omstreeks 03.45 uur waarbij de brandweer niet één maar twee brandhaarden aantrof. Tegen een schutting aan het Richard Holpad stonden twee huishoudcontainers in de fik en een eindje verder op een grote boom. Terwijl de brandweer de vuren bluste hield de politie een klopjacht in de buurt. Meerdere personen werden staande gehouden, of de mogelijke dader daarbij was, is nog niet bekend. De politie zet het onderzoek naar de reeks brandstichtingen voort. (Foto: www.district16.nl – M. Wonnink)

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×