Digitaal jaarverslag Politie Hollands Midden slechts twee A4tjes

Volgens de Minister van Veiligheid en Justitie, Ivo Opstelten, wordt de administratieve druk bij de politie verminderd en hoeven er voortaan minder verantwoordingsrapportages te worden geschreven. Agenten moeten bij hun bureau weg en de straat op, volgens de minister. Politie Hollands Midden speelde in op de belofte van Opstelten en maakte dit waar door het jaarverslag 2011 te beperken tot twee digitale A4tjes. Binnen deze beperking, wilde Korpschef Stikvoort voldoende aandacht besteden aan de menselijke factor en diepgang in het verslag van een veel bewogen jaar. Door de vele digitale mogelijkheden verwijzen allerlei links in het verslag naar interviewvideo’s en achtergronden. Ook het publiek kan op de site van de politie reageren op het verslag.
Het jaarverslag is te vinden op: www.politie.nl/hollands-midden/projecten/jaarverslag2011op2a4.asp

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×