Verloren medicijnen gevaarlijk voor kinderen

Afgelopen vrijdag heeft een 39-jarige Leiderdorper medicijnen verloren, die hij om 14.00 uur opgehaald had bij de Haven Apotheek. Vervolgens heeft de man aan de Haven even op een bankje gezeten en is via de Zijlpoort, langs de Lage Rijndijk naar de Muzenlaan in Leiderdorp gelopen. Thuisgekomen bleken de medicijnen te zijn verdwenen. Het gaat om twee soorten, namelijk 108 pillen van 5 mg dexamphetamine en 14 pillen van 10 mg diazepam, die gevaarlijk zijn voor kinderen. De politie vraagt mensen, die de medicijnen aantreffen, deze af te geven bij een apotheek of het dichtstbijzijnde politiebureau. Als men de medicijnen heeft gevonden, maar deze al heeft weggegooid, wil de politie dit ook graag weten via: 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×