ZZ Leiden organiseert ‘3 tegen 3 toernooi’ voor amateurs

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert op zondag 29 april een ‘3 tegen 3 toernooi’ voor amateurverenigingen uit de regio. De sportieve krachtmeting vindt plaats in de Vijf Meihal en er nemen basketballers (zowel heren als dames) van de leeftijden U16, U18 én de senioren deel aan dit toernooi. De winnaars van elke leeftijdscategorie ontvangen een geheel verzorgd VIP arrangement voor de eerstvolgende wedstrijd van ZZ Leiden. Worthy de Jong om zal om 13.00 uur bovendien een leuke en leerzame ‘dribbelclinic’ verzorgen en Terry Sas neemt deel aan de ‘3 point contest’ samen met de basketballers.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de gratis inschrijving via: www.zorgenzekerheid.nl/tournament

 

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×