‘Gouden Green Key Certificaat’ voor Stadspodia Leiden

Al geruime tijd zet Stadspodia Leiden zich in voor maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Afval wordt gescheiden ingezameld en schoonmaakmiddelen zijn op ecologische basis. De 400 lichtpunten in de Grote Zaal bestaan uit ledverlichting , de menukaart voor congresbezoekers biedt biologische keuzes en ook de koffie en de thee, die in de foyer geschonken worden, zijn van biologische oorsprong. Met al deze maatregelen hebben de Leidse Stadspodia, als derde organisatie in Leiden, het ‘Gouden Green Key Certificaat’ behaald. Dit certificaat is de erkenning van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Meer info: www.greenkey.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×