Concert Monward Consort met Shostakovich, Haydn en Mozart

Op zaterdag 12 mei verzorgt het Monward Consort een concert in de Protestantse Kerk van Warmond, op uitnodiging van de Stichting Kamermuziek Warmond. Op het programma staan onder meer het aangrijpende 8e strijkkwartet van Dimitri Shostakovich, geschreven ter nagedachtenis van de slachtoffers van fascisme en oorlog; Pavane Couleur du Temps van Frank Martin, een Zwitserse componist die lange tijd in Nederland heeft gewoond; het Vioolconcert in C van Joseph Haydn en het Divertimento van Wolfgang Amadeus Mozart. violiste Elise Besemer, de winnares van een speciaal door het Monward Consort beschikbaar gestelde Kamermuziekprijs tijdens het Nationale Concours Stichting Jong Muziektalent Nederland 2011, zal soleren.

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@kamermuziekwarmond.nl. De kerk is te vinden aan Herenweg 82.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×