Nederlands Studenten Tennis Kampioenschap

Vanmiddag om 13 uur start het Nederlands Studenten Tennis Kampioenschap, dat georganiseerd wordt door de Leidse studententennisvereniging Qravel. Tot en met vrijdag binden op het tennispark van het Universitair Sportcentrum aan de Einsteinweg, meer dan 200 spelers uit verschillende studentensteden de strijd met elkaar aan. Zij worden naar verwachting gadegeslagen door ruim 300 supporters, die niet alleen naar tenniswedstrijden zullen kijken, maar ook kunnen deelnemen aan allerlei andere evenementen op en rond het park. Zo zal de `Leidse’ Valeria Podda die hoog genoteerd staat op de internationale vrouwen tennisranglijst, een clinic komen geven. Ook is er tijd ingeruimd voor studentikoze ontspanning, Zoals een `Caribean Night’ en een `All Around the World’ party. Meer informatie staat op www.qravel.nl/nsk2012

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×