Na de zomer betaald parkeren in Transvaal

De wijk Transvaal wordt per 1 september aangewezen als parkeerrestrictiegebied. Dat heeft het college van b&w vandaag besloten. Door het invoeren van betaald parkeren wil de gemeente parkeeroverlast in de wijk voorkomen, als daar de Morspoortgarage in gebruik wordt genomen. Ook is de garage niet te exploiteren als er omheen gratis geparkeerd kan worden. Tegen de invoering van het betaald parkeren in de wijk tussen het spoor, de Morssingel en de Morsweg zijn geen bezwaren binnengekomen.

Het parkeerterrein achter het voormalige belastingkantoor is ’s avonds beschikbaar voor vergunninghouders. Overdag kunnen alleen de ambtenaren van de gemeente Leiden hun auto er kwijt. Ook de parkeerplaatsen in de Bloemfontijnstraat zijn straks uitsluitend voor vergunninghouders.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×