Foto: PR.

Vierde expositie Noodweer met Razkall

‘Noodweer’, een tegendraads platform voor jonge kunstenaars, moest de tijdelijke locatie aan de Herensingel verlaten en houdt haar vierde expositie in de woning van een van de organisatoren. De solo-expositie van Liz el Saadany, beter bekend onder haar artiestennaam: Razkall, wordt geopend op 6 mei (tussen 13.00 en 18.00 uur) en is te zien in de weekenden tot 3 juni. Razkall heeft vorig jaar werk vertoond op het Leids Film Festival en dit is haar eerste (solo)expositie. Ze maakt animatie en (digitale) tekeningen van cartoon figuurtjes in een surreële stijl met een scheut cynische humor. Het adres is Atjehstraat 28, Leiden.
Meer info: Zie ‘Noodweer’ op Facebook

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×