Foto: archief Sleutelstad.nl

Exotische markt met veelzijdig aanbod

Op zondag 6 mei van 11.00-16.00 uur vindt traditiegetrouw een exotische markt plaats rond het dorpspleintje in Warmond. De markt wordt georganiseerd door Galerie Het Oude Raadhuis, dat ook geopend is evenals de andere twee galeries aan het plein. Er is van alles te koop zoals: kunstnijverheid uit Nepal, Afrikaanse en Venetiaanse kralen en sieraden, geborduurde tassen uit Vietnam en Thailand, artikelen uit Indonesië, o.a. batiks en leren tassen, Zimbabwaanse beelden, Japanse glashangers, zijden sjaals uit Thailand, aardewerk uit Noord-Afrika, producten van de wereldwinkel, artikelen van gerecyclede materialen, biologische olijfolie en Surinaamse hapjes. Geheel in sfeer zal er ook een Ethiopische koffieceremonie plaatsvinden.
Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×