Auto’s en school besmeurd met meel en eieren

Vanacht zijn meerdere auto’s en een schoolgebouw besmeurd met meel en eieren. Rond 0.15 uur kreeg de politie de melding dat er met dingen gegooid werd naar een school aan de Van Alkemadelaan. Agenten die een kijkje namen, constateerden dat er met eieren gegooid was. Ze troffen in de omgeving vier jongeren aan, die er vandoor gingen toen ze de agenten zagen. Tijdens hun vlucht, besmeurden ze meerdere auto’s die aan de Baanbrekersweg stonden, met een mengsel van meel en eieren. Dit kan leiden tot schade aan de lak. Uiteindelijk kregen de agenten op de Narcissenlaan een 17-jarige jongen uit Sassenheim te pakken. Zijn jas zat onder het meel. De drie anderen zijn nog niet gepakt.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×