Moeder en zoon vast voor bedriegen winkelpersoneel

Een 43-jarige Roemeense en haar 18-jarige zoon, zijn gisteren aangehouden omdat ze tot twee keer toe winkelmedewerkers probeerden te bedriegen. De 18-jarige vroeg vlak voor sluitingstijd aan een medewerker van een warenhuis aan de Schoolstraat,of hij drie biljetten van 20 euro kon wisselen voor een briefje van 50 en een tientje. Nadat de medewerker het geld gewisseld had, hield de Roemeen twee tientjes in de lucht en beweerde dat hij te weinig geld teruggekregen had. Na een korte discussie zei de medewerker dat hij de politie ging bellen. Daarop verliet de 18-jarige de winkel. Een andere klant die hem volgde, kon hem even later aan de politie aanwijzen. Terwijl hij werd aangehouden, meldde zich de eigenaresse van een snoepwinkel bij de agenten. Zij was kort daarvoor benaderd door de Roemeense vrouw, die op dezelfde manier als haar zoon geld probeerde te “verdienen”. Ook zij werd aangehouden. Moeder en zoon zitten nog vast.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×