Sleutelstad dj Marc de Roo krijgt morgen versterking van een hele serie collega's tijdens de grote Leidse radioreünie via Sleutelstad 93.7 FM. De uitzendingen zijn ook via internet te beluisteren: http://stream.sleutelstad.fm.

5 Mei: Leidse radioreünie op Sleutelstad FM

Zaterdag 5 mei staat op Sleutelstad 93.7 FM de hele dag en avond in het teken van een grote en grootste Leidse radioreünie. via 93.7 FM en 102.4 kabel zijn de hele dag live radio-programma’s te horen die worden gepresenteerd door radiomakers die hun sporen hebben verdiend in de Leidse ether. Daaronder ook veel inmiddels landelijk bekende namen waaronder 3FM dj’s Joey Koeijvoets en Bart Arens (Mega Top 50), BNR journalist Mark Beekhuis, Joost Berk (Decibel), nieuwslezer Rachid Finge (NOS op 3) en Melle Tuik (KX Radio).

De hele 18 uur durende reünie-uitzending is hier te beluisteren.

De overige uren worden gepresenteerd door (oud-)medewerkers van Omroep Rijnland, Freewave Radio, Holland Centraal en Sleutelstad FM zelf.

De live-uitzendingen beginnen om 10.00 uur ’s morgens en gaan door tot middernacht. De hele dag kunnen luisteraars reageren op de programma’s door te twitteren naar @sleutelstad, te reageren via www.facebook.com/sleutelstad of door een reactie achter te laten onder dit bericht. Ook de telefoonlijnen van de Sleutelstad studio staan de hele zaterdag open: 071 5235908.

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×