Molen De Put aan het Galgewater, foto: PR.

Molen De Put viert 25ste verjaardag tijden Molendag

Op zaterdag 12 mei vindt de Nationale Molendag plaats en viert molen de Put tegelijkertijd haar 25ste verjaardagsfeestje. De oorspronkelijke molen was natuurlijk al veel ouder, maar werd 25 jaar geleden herbouwd. In de molen wordt een film vertoond waarop de herbouw, die door bijdragen van Leidenaren en niet Leidenaren tot stand is gekomen, te zien is. Door stichting ‘molen De Put’ is een speciaal boekje uitgebracht met de titel: ‘Molen De Put, 25 jaar beeldmerk van Leiden’. Voor alle bezoekers is er zaterdag een lekkere pannenkoek en iets te drinken op een terrasje bij de molen. Voor kinderen is een gratis kleurplaat verkrijgbaar, die bij inlevering een leuke attentie oplevert. De kleurplaat kan via de website www.molendeput.nl worden uitgeprint.
De Put is aanstaande zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×