(Foto’s: Emile van Aelst, video: ILoveLeiden.com)

Braderie én streekmarkt in de Doezastraat

Vandaag vond, zoals ieder jaar, weer een gezellige, sfeervolle braderie plaats in de Doezastraat. Er was van alles te zien, te doen, te koop en te beleven. Deze keer was het gedeelte tussen de Raamsteeg en het Rapenburg omgetoverd tot een vrolijke streekmarkt vol eerlijke producten en een heuse kinderboerderij. Om 12.00 uur sprak burgemeester Lenferink de marktbezoekers toe en overhandigde een presentje aan de “streekboeren”. De organisatie van de streekmarkt was in handen van de stichting ‘Land van Wijk en Wouden’ en er werden doorlopend groenteveilingen gehouden, waarvan de opbrengst naar een zorgboerderij gaat: de ‘Boerderijn’ in Zoeterwoude. De kinderen vermaakten zich uitstekend met het beestenspul. (Foto’s: Jacqueline Borg.)
Rond 13.00 uur ontstak de burgemeester het bevrijdingsvuur, naar de Doezastraat gebracht door lopers uit Wageningen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×