Hans Vermeulen & The Rest te gast tijdens Dinnershow 4 Reasons

Hans Vermeulen is tijdelijk terug in ons land. Vermeulen en vrienden zijn te gast tijdens een wervelende dinnershow in de 4 Reasons aan de Lange Mare. Vermeulen begon in 1961 met de band Sandy Coast, waarmee hij bekende hits als ‘I see your face again’, ‘True love that’s a wonder’, ‘Just a friend’ en ‘Summertrain’ scoorde. In de jaren ’70 ging de band uit elkaar en richtte Vermeulen Rainbow Train op. Begin jaren ’80 maakte Sandy Coast een comeback, waarbij ze met ‘The eyes of Jenny’ na acht jaar weer een wereldwijde hit scoorden. Vermeulen woont al jaren in Thailand en is tijdelijk terug voor een aantal concerten met zijn band, die bestaat uit: Polle Eduard op gitaar en zang, Len Bouman op basgitaar en zang, Andre Sommer op pedalsteel en Brau Wassenbergh op Drums.

De dinnershow vindt plaats op 27 mei, aanvang 17.00 uur. De kosten bedragen € 37,50 voor een 3-gangendiner inclusief het concert. Reserveren kan via: 071-5130505. Voorverkoop bij Hendo aan de Marnixstraat en bij het Best Western City Hotel Leiden aan de Lange Mare.

De organisatie is in handen van Best Western City Hotel Leiden in samenwerking met H2M Entertainment.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×