Drietal vast voor stelen motorscooter

Dankzij een alerte getuige heeft de politie gisteren drie mannen aangehouden, die een motorscooter hadden gestolen. De getuige zag iets voor 13.00 uur twee mannen met een hamer naar een huis aan de Piet Heinlaan lopen, terwijl een derde man in een auto met geopend portier zat te wachten. Hij vertrouwde dat niet en belde direct de politie. Agenten die kwamen kijken, troffen de drie mannen ter plaatse aan. Vlakbij hen stond een motorscooter zonder plaat en met braakschade. In het gras lag een schroevendraaier, en de hamer die de getuige had gezien, lag in de auto.

De drie mannen, Leidenaars van 19, 20 en 25 jaar, zijn aangehouden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×