Leidse studenten toneelvereniging speelt op 17, 18 en 19 Mei Orde van de dag (Foto: PR)

Leidse toneelvereniging speelt in theater Ins Blau

Op 17, 18 en 19 mei speelt de Leidse Studenten toneelvereniging Cuculum voor de tweede keer in theater Ins Blau met het stuk Orde van de dag. In Orde van de dag kijken we naar de tien eerste mensen die in een fictieve toekomst hun leven proberen in te richten. Ze zitten veilig in een bunker onder de grond en hebben geen ouders, maar wel een draaiboek als houvast. Wie van wie moet houden is vooraf bepaald, evenals waar ze in moeten geloven.

Maar wat als je verliefd wordt op heel iemand anders? Of als je wil weten wat er te ontdekken valt op aarde of tussen hemel en aarde? We zien een strijd van jongvolwassenen op zoek naar zichzelf. Een strijd tussen de mensen van het boekje en de vrije geesten.

Orde van de dag speelt op 17, 18 en 19 mei in theater Ins Blau op de Rijnsburgerweg 124 in Leiden.
Kaarten à €8,50 zijn verkrijgbaar via www.hoenu.nl
Aanvang: 20.15 uur, 17, 18 en 19 mei

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×