Zwembad De Does dicht in de zomer

Komende zomer kunnen zwemliefhebbers niet terecht bij zwembad De Does. Het bad is van 24 juni tot en met 19 augustus gesloten, in verband met groot onderhoud. In opdracht van de gemeente wordt de hele zwemzaal grondig onder handen genomen. Zo worden de tegels vervangen en worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het leidingenstelsel, die het energieverbruik efficiënter maken. Er is de afgelopen jaren bewust voor gekozen onderhoudswerkzaamheden vooruit te schuiven, zodat het zwembad niet ieder jaar een paar weken dicht moest. Al het groot onderhoud wordt deze zomer uitgevoerd, zodat het zwembad er de komende jaren weer tegenaan kan.

Tijdens de sluiting is het niet mogelijk om van het zwembad gebruik te maken. Alle badenkaarten en tegoeden worden automatisch met 8 weken verlengd. Voor mensen die in de sluitingsweken toch willen zwemmen heeft De Does een afspraak gemaakt met zwembad de Tweesprong in Roelofarendsveen. Zwemmers kunnen daar op vertoon van hun Leiderdorpse magneetkaart met korting zwemmen. Meer informatie staat op www.dedoes.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×