Topatleten naar Leidse Hout voor Gouden Spike

Op zaterdag 9 juni stroomt de Leidse Hout vol topatleten, die deelnemen aan de 41e editie van de Gouden Spike. Tijdens deze Topmeeting in het Lotto Baancircuit die elk jaar in de Leidse Hout plaatsvindt, zullen de deelnemers zich proberen te plaatsen voor het EK atletiek in Helsinki, het WK junioren in Barcelona en de Olympische en Paralympische Spelen in Londen. Daarnaast zullen zij strijden om de Gouden Spike. Deze felbegeerde trofee wordt aan het eind van de middag uitgereikt aan de sporter die volgens de jury de meest aansprekende prestatie

Geleverd heeft. Onder de deelnemende atleten bevinden zich onder andere de 16-jarige winnaar van de Singelloop Noah Schutte, de 18-jarige Nederlands juniorenkampioen op de 200 meter Tessa van Schagen, en de 17-jarige Nederlands kampioen kogelslingeren Annemieke Efdee. marathonloopster Miranda Boonstra, is één van de drie juryleden van de Gouden Spike.

Meer informatie staat op www.goudenspike.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×