Extra lange uitzending Nieuws071 over RijnlandRoute en RijnGouwelijn

Het Sleutelstad FM actualiteitenprogramma Nieuws071 heeft vandaag een extra lange editie. In plaats van tussen 17.00 en 18.00 uur wordt het programma vandaag uitgezonden tussen 17.00 en 19.00 uur. De hele uitzending staat in het teken van de besluitingvorming in de provincie, de regio en de stad omtrent het tracé van de nieuwe verbindingsweg en het HOV netwerk Zuid-Holland Noord.

In de uitzending lichten gedeputeerde Ingrid de Bondt, portefeuillehouder verkeer Leendert De Lange van Holland Rijnland en de Leidse ethouder Robert Strijk de besluiten toe. De Voorschotense wethouder Blommers en Joost Klimbie van het burgerinitiatief Churchill Avenue reageren in de uitzending op de tracĂ©keuze ‘Zoeken naar Balans’. In het tweede uur spreken we live met Frederik Zevenbergen (VVD raadslid), Paul van Meenen (fractievoorzitter D66), Hans Bogaardt (GroenLinks) en Hans Pieters (Vereniging Vrienden Oostvlietpolder).

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×