PvdA op zoek naar plannen voor goedkoper bouwen

De Leidse PvdA-fractie is op zoek naar ideeën om goedkopere woningen te realiseren. Raadslid Roelof van Laar doet daarom een oproep aan Leidenaren, bouwers, ontwikkelaars en verder iedereen die creatieve plannen heeft om op een goedkopere manier woningen te realiseren. Hij denkt daarbij aan woningen van zo’n 150.00 euro die gebouwd zouden kunnen worden in leegstaande panden in met name de buitenwijken.

PvdA-raadslid Roelof van Laar roept op tot goedkoper bouwen. Iedereen met suggesties kan zich bij hem melden.

Van Laar keek het idee af van zijn PvdA-collega’s in Haarlem die onlangs een soortgelijke oproep deden. Hij verwacht dat er minimaal enkele tientallen goedkope woningen gerealiseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door een aantal Leidse regels te versoepelen.

Mensen met een idee of tip kunnen zich per e-mail bij Van Laar melden: roelof.vanlaar@leiden.pvda.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×