Vrienden Oostvlietpolder wil extra geld voor inpassing RijnlandRoute

Er is absoluut extra geld nodig voor een betere inpassing van de bypass van de RijnlandRoute door de Oostvlietpolder. Dat zegt secretaris Hans Pieters van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder. De bypass gaat in de huidige plannen op maaiveldniveau van de A4 richting de Vliet. Pas halverwege duikt de weg de grond in om via een aquaduct de Vliet te passeren. Die deels onverdiepte aanleg is volgens ‘de vrienden’ desastreus voor de toch al kwetsbare polder die al ligt ingeklemd tussen de wegen. “Het is de optelsom die ervoor zorgt dat het gebied straks niet meer levensvatbaar is”, aldus Pieters.

Hans Pieter in gesprek met Jeroen Driessen en Chris de Waard van Nieuws071 over de mogelijkheden die de vereniging nog ziet voor een verantwoorde aanleg van de RijnlandRoute.

Advertentie

Leiden Regio RijnlandRoute


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×