Aanhoudingen voor verstoren openbare orde en plegen geweld

Afgelopen dinsdag rond 03.00 uur heeft de politie drie Rotterdammers aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en het plegen van geweld. De drie, twee mannen van 19 en één man van 21, waren door beveiligers van een feest uit een pand aan de Breestraat gezet, omdat zij zich vervelend hadden gedragen. Eenmaal buiten ontstond er een conflict. Toegesnelde agenten zetten pepperspray in bij de aanhouding van twee van de mannen. De verdachten weigerden te voldoen aan een vordering en pleegden verzet bij de aanhouding. Eén agent werd op zijn hoofd geslagen en een andere agent werd van achteren aangevallen door één van de Rotterdammers.

Ook een 23-jarige Leidse werd aangehouden, omdat zij op straat een beveiliger meerdere keren had geschopt. De Leidse was uit het pand gezet omdat ze een andere bezoeker diverse keren had geschopt toen hij tegen de muur stond. De vrouw uitte tijdens de aanhouding en naar het bureau beledigingen naar een agente. De agenten doen aangifte van mishandeling en belediging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×